Voorgesteld

< Terug naar homepage

Het kruis van de Lourdeskerk (voorgesteld)

Het volgende idee kwam bij mij op toen ik zag dat de toren van de verdwenen Lourdeskerk werd gerestaureerd. Helaas ben ik zelf niet meer in staat het zelf te realiseren. Op zich is het toch een goed idee, en aangezien de Tilburgers ideeen in mogen dienen via Cupudo, zou ik dit idee onder jullie aandacht willen brengen.

Het kruis op deze toren staat er nog steeds, maar de kerk is verdwenen. Toen men hem aan het restaureren was, heb ik de aannemer gesproken. Die zei dat het kruis eraf moest worden gehaald en naar het Bisdom Den Bosch moest worden gestuurd aangezien het religieus voorwerp was. Dit weghalen van het kruis bracht me op een idee, en het staat er nog steeds dus….. Hierbij mijn idee.

Het symbool voor “geloof, hoop en liefde, bestaat uit een kruis, anker en een hart. Als je deze twee symbolen toevoegt aan het kruis, heb je dit symbool. Volgens mij is dit simpel te realiseren. Hopend dat ik hierop een positief antwoord van u krijg, verblijf ik met de meeste hoogachting: Piet Hoofs.

Alle projecten uit de categorie "voorgesteld"