Lichtspektakel Binnenstad

Idee: Stefan van Aerle

Lichtspektakel op de Heuvel

Tilburg maakt zich klaar voor een groots Lichtspektakel. Op 16 maart aanstaande zal de Heuvel verlicht worden met 9 imposante, kleurrijke en indrukwekkende T’s die elk een eigen verhaal vertellen op initiatief van het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en het Binnenstad Management Tilburg

9 gebieden, 9 T’s

In Tilburg zijn 9 afzonderlijke gebieden te vinden met elk hun eigen charme en kwaliteiten. Gezamenlijk vertellen deze gebieden het verhaal van de stad. Dit project zorgt dat de gebieden los van elkaar samen één geheel vormen. Elke T staat voor één van de 9 gebieden en wordt verlicht in een eigen kleur. De kleur staat symbool voor de verhalen van elk gebied, maar maakt ook onderdeel uit van het grote geheel. Dit kleurrijke en sprekende lichtspektakel heeft als doel om bezoekers van Tilburg te binden aan de binnenstad en kennis te laten maken met bijzondere plekken en verhalen. Hier kan je er alles over vinden.

Informatie lichtspektakel:
Start lichtspektakel: 16 maart Tijd: 19:00 tot 20:00
Einde lichtspektakel: 18 maart – Locatie: de Heuvel, Tilburg

Sfeerimpressies

Voor filmpjes over de opbouw en het evenement zelf klik je hier en respectievelijk hier. Onderstaand nog wat aanvullende beelden.


0 reacties

Reageer op dit idee

Meedoen aan de discussie?
Voel je vrij te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *