,

Bomen van het Wilhelminakanaal – UPDATE

Afgelopen zaterdag is door de wethouder Cultuur, Marcelle Hendrickx, de tentoonstelling geopend met de drie schetsontwerpen voor het Wilhelminakanaal. Alle drie zijn de komende maand te zien in de Bibliotheek De Heyhoef in de Reeshof. Daarbij kunnen bewoners/bezoekers hun voorkeur uitspreken voor het ontwerp van Jeroen Bisscheroux dan wel Geert van de Camp. Het derde ontwerp van Jeroen Doorenweerd is een ontzettend interessant idee wat echter buiten deze opdracht valt. Vanuit Cupudo zullen we samen met de buurtbewoners dit plan verder oppakken.

De initiatiefnemer Peter van Gils en de beide kunstenaars hebben in deze film een toelichting gegeven op hun ontwerpen. In deze film vertelt Jeroen Doorenweerd waarom hij met dit antwoord is gekomen.

Aan de hand van de uitkomst van de stemmen van de bewoners zal één van beide kunstenaars de opdracht krijgen voor een definitief ontwerp. Hier onder wat sfeerimpressies, de eerste twee beelden zijn van het ontwerp van Jeroen, de andere twee van Geert.

  

0 reacties

Reageer op dit idee

Meedoen aan de discussie?
Voel je vrij te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *